Valet av tandläkare är ett viktigt beslut, där många faktorer spelar in för att du som patient ska känna dig nöjd. Ett stort yrkeskunnande hos tandläkaren bör kombineras med ett personligt bemötande, och dessutom till rätt pris. Du som letar efter en tandläkare i Halmstad har turen att kunna få tillgång till allt detta under samma tak hos oss på Halmstad Tandläkarklinik.

Halmstad Tandläkarklinik hittar du på Brogatan 23 i Halmstad, en adress med lång erfarenhet av god tandvård. I lokalerna låg tidigare Mikael Svenssons klinik. I dag förvaltar tandläkare Eias Ali arvet med sin mottagning Halmstad Tandläkarklinik, som har etablerat sig som Hallands största privata tandläkarmottagning. På kliniken arbetar hela tolv tandläkare i våra sex behandlingsrum.

Medicinsk och estetisk tandvård i Halmstad

Halmstad Tandläkarklinik kan genom sina anställda tandläkares långa erfarenhet och breda kompetens erbjuda många olika typer av tandvård. Till oss kan du självklart komma på regelbundna undersökningar, samt utföra såväl medicinska som estetiska tandvårdsbehandlingar. Vi har också möjlighet att ta emot patienter akut. Till våra akuttider är även patienter som inte är inskrivna hos oss välkomna. Ring vårt akutnummer vid behov för ytterligare information.

Oavsett vilken behandling du kommer till oss för, kan du vara säker på att de tandläkare du möter på Halmstad Tandläkarklinik har lika stort fokus på det goda resultatet som på din upplevelse av att vara patient hos oss. Tandläkare är ett vårdyrke som utöver den kliniska kompetensen ställer höga krav på social kompetens och ett inkännande bemötande, vilket vår personal genomgående lever upp till.

Tandläkare i Halmstad med högkostnadsskydd

Självklart är Halmstad Tandläkarklinik anslutna till det statliga tandvårdsstödet, inklusive högkostnadsskydd. I Sverige har alla medborgare rätt till gratis tandvård upp till 23 års ålder. Därefter ingår du i tandvårdsstödet, vilket du automatiskt får ta del av när du kommer till oss för undersökningar och behandlingar.

Du har alltid möjlighet att be om en skriftlig kostnadsberäkning innan påbörjad behandling eller undersökning. Halmstad Tandläkarklinik följer myndigheten Tandvårds- och läkemedelsförmånsverkets (TLV:s) referensprislista, vilket gör att du som väljer att vara patient hos oss kan vara säker på att du alltid får rätt pris på dina tandvårdsbehandlingar.

Varmt välkommen som patient hos oss på Halmstad Tandläkarklinik. Du kontaktar oss enkelt för ett inledande samtal eller tidsbokning på telefonnummer 035-777 18 60, e-post [email protected] eller via formulär på vår hemsida.

FAQ BOKS

Behöver jag anmäla om högkostnadsskydd?

Det statliga tandvårdsstödet är ett ekonomiskt stöd för tandvårdsbehandlingar till alla svenska medborgare över 23 år. I tandvårdsstödet ingår det även ett högkostnadsskydd. Vi använder automatiserade dataregister som garanterar att du aldrig betalar mer än du behöver.

Hur hittar jag rätt tandläkare i Halmstad?

När det är dags att välja tandläkare i Halmstad, bör du vända dig till en tandläkarklinik med välutbildad personal och ett trevligt bemötande. Hos Halmstad Tandläkarklinik kan du vara säker på att alltid få rätt tandvård i rätt tid. Vi erbjuder såväl regelbundna undersökningar som akuta behandlingar.

Vad kostar det att gå till tandläkaren?

Kostnaden för ett tandläkarbesök varierar beroende på vilka behandlingar som ska utföras. Vi på Halmstad Tandläkarklinik erbjuder alla våra patienter tryggheten att på förhand veta vad en specifik behandling kommer att kosta. Detta för att vi följer TLV:s referenspriser för behandlingar som ingår i det statliga tandvårdsstödet, utan påslag.