Karriär

Vill du bli en av oss?

Söker du en arbetsplats som är prestigelös och där det finns utrymme för dina tankar och ideér? Hos oss hittar du ett team som värdesätter kvalitet och utveckling i en familjär och okomplicerad miljö.

Välkommen att bli en i tematet!

Halmstad tandläkarklinik startades 1995 som en liten tandvårdsklinik och idag hittar in oss påBrogatan 23 mitt i central Halmstad. Vi välkomnar både tidigare som nya patienter i behov av tandvård av högsta kvalitet. Vi kan erbjuda det mesta inom modern tandvård och tandkirurgi. Med hög patientfokus och kompetens satsar vi på att erbjuda professionell, individanpassad och ansvarsfull tandvård.

Våra kärnvärden

När du arbetar hos oss vill vi att du ska känna till och ska kunna stå för våra kärnvärden. Det är viktigt för oss att du som medarbetare känner stolthet och att kärnvärden är något du genuint kan ställa dig bakom. Våra kärnvärden och det vi strävar efter när vi ger våra patienter vård är: Samarbete, Omtanke , Lyhördhet.

Samarbete:

Vi tror att ömsesidig respekt, öppenhet, prestigelöshet och vilja att arbeta mot gemensamma mål är grunden till en trivsam och trygg arbetsplats där nya ideér och tankesätt kan lyftas fram och förbättra verksamheten.

Omtanke:

Omtanke, både för patienter och medarbetare är ytligare en grundpelare vi tycker är viktig för att skapa en trivsam och professionell miljö.

Lyhördhet:

Lyhördhet genomsyrar våra två tidigare kärnvärden och finns med för att understryka vikten av att lyssna och se saker utifrån andras perspektiv. Förmågan att lyssna pånarra måste finnas förrätt gott samarbete och för att visa omtanke utifrån varje individ.

Vi kan erbjuda dig:

  • Delaktighet och möjlighet att påverka beslut
  • Kvalitet och möjlighet till att öka din kompetens
  • En trivsam arbetsmiljö med familjär anda.