Halmstad tandläkarklinik – en trygg tandläkare för dig

När du letar efter en bra tandläkare i eller runt Halmstad är Halmstad Tandläkarklinik det självklara valet. I våra moderna lokaler på Brogatan 23 har vi samlat några av områdets mest erfarna och trygga tandläkare i ett kompetent och professionellt team. Hos oss får du ett varmt och personligt bemötande och precis den tandvård just du behöver.

Halmstad Tandläkarklinik är Hallands största privata tandläkarmottagning och erbjuder toppmodern tandvård i våra sex tillgängliga behandlingsrum. Våra tolv anställda arbetar med fullt fokus på dig som patient och vinnlägger sig om att skapa de förutsättningar just du behöver för att trivas under ditt besök hos oss.

Halmstad tandläkarklinik – med patienten i fokus

Patientfokuserad tandvård innebär att det är du som patient som står i centrum för din tandvård. Hos oss får du precis den tandvård dina tänder behöver för att du ska kunna uppnå god tandhälsa över lång tid. Det arbetet börjar redan när du bokar tid hos oss. Vi vinnlägger oss om att kunna ta emot dig även med kort varsel, och har särskilda tider avsatta för dig som har behov av akut tandvård.

Alla tänder liksom alla patienter har sina egna unika förutsättningar och behov. Hos Halmstad Tandläkarklinik ger vi självklart dina tänder de behandlingar de behöver. Men vi ger också dig det bemötande och omhändertagande som du behöver, i en lugn och välkomnande miljö. Vi erbjuder tandvård inom en rad områden. Hos oss hittar du såväl allmän som akut tandvård, tandreglering, tandkirurgi och estetiska tandvårdsbehandlingar som tandblekning.

Det individuella bemötandet gäller kanske lite extra särskilt dig som känner av tandvårdsrädsla. Tillsammans skapar vi de förutsättningar som krävs för att du ska kunna ta del av den goda tandvård vi erbjuder på Halmstad Tandläkarklinik. Om du har behov av extra tid vid ditt besök hos oss är du välkommen att uppge det vid bokning.

Halmstad tandläkarklink – en trygg tandläkare för dig

Halmstad Tandläkarklinik – patientvänliga priser och skonsam tandvård

Säkert vet du redan hur viktigt det är för dina tänder att du går på regelbundna undersökningar hos din tandläkare. Hål i tänderna som upptäcks på ett tidigt stadium är till exempel mycket lättare att laga än om de fått växa sig stora. På Halmstad Tandläkarklinik vill vi skapa goda förutsättningar för att så många som möjligt ska kunna göra de tandläkarbesök och behandlingar de behöver. Detta avspeglar sig på flera sätt i vår verksamhet.

Dels erbjuder vi effektiv och skonsam tandvård skräddarsydd efter varje patients behov. Dels erbjuder vi tandvård till ett mycket förmånligt pris, i enlighet med de referenspriser som statliga TLV har fastslagit för det statliga tandvårdsstödet. I Sverige råder fri prissättning på tandvård, vilket innebär att priset på tandvård skiljer sig åt mellan olika tandkliniker.

Halmstad Tandläkarklinik har valt att sätta så patientvänliga priser som möjligt, för att nå så många patienter som möjligt. Vi anser att alla i Sverige ska ha råd att få del av den högkvalitativa svenska tandvården, och erbjuder dessutom möjligheter till finansiering och delbetalning till dig som behöver.

Du som söker trygg tandvård i Halmstad med patienten i fokus väljer med fördel Halmstad Tandläkarklinik. Du når oss på telefon 035 777 18 60.

FAQ

Erbjuder ni estetisk tandvård på Halmstad Tandläkarklinik?

Hos Halmstad Tandläkarklinik erbjuder vi en rad specialiseringar inom tandvård. Det gäller även estetiska behandlingar som tandblekning eller tandreglering. (Tandreglering kan även utföras för att komma tillrätta med till exempel bettproblematik, och är alltså inte alltid att betrakta som en estetisk behandling.)

Hur listar jag mig hos Halmstad Tandläkarklinik?

Du är välkommen att kontakta oss på telefon 035–777 18 60 för att lista dig hos oss på Halmstad Tandläkarklinik. Vi välkomnar nya som gamla patienter. Du behöver inte vara listad hos oss för att söka akut tandvård.

Var ligger Halmstad Tandläkarklinik?

Halmstad Tandläkarkliniks lokaler hittar du på Brogatan 23 i centrala Halmstad.