När du söker tandläkare akut i Halmstad

Det kan finnas flera anledningar till att söka tandläkare akut. Du kan till exempel ha varit med om en olycka där en eller flera tänder blivit skadade eller till och med utslagna. Du kan också ha drabbats av mycket kraftig tandvärk, som kan bero på en rad olika orsaker. Oavsett anledning är det viktigt att inte tveka inför att kontakta tandläkare i akuta situationer.

I Halmstad står Halmstad Tandläkarklinik redo för att ta emot dig när du behöver snabb hjälp. Vi erbjuder högkvalitativ tandvård inom en rad specialiteter. Tack vare vår tandkirurgiska avdelning kan vi även ta emot dig med mer komplicerad status på dina tänder som kan behöva akut tandkirurgi

Sök hjälp snabbt hos tandläkare akut i Halmstad

Alla typer av akuta besvär med dina tänder kräver snabb åtgärd. Vid akuta besvär är det viktigt att du kontaktar tandläkare så snabbt du kan, särskilt efter att dina tänder blivit skadade. Ju snabbare du har möjlighet att komma in för undersökning och behandling, desto större är chanserna att dina tänder blir helt återställda. Tandskador som inte behandlas i tid riskerar att bli permanenta och/eller svårbehandlade.

Därför har vi på Halmstad Tandläkarklinik satt högsta prioritet på att kunna ta emot akuta patienter. Ofta har vi möjlighet att ta emot dig redan samma dag du kontaktar oss, annars skapar vi plats för dig så fort som möjligt. Hos oss kan du som kommer in akut vänta dig ett varmt, personligt och professionellt bemötande från erfarna tandläkare med mycket god klinisk kompetens.

Akut tandvärk – tandläkare i Halmstad ger dig rätt hjälp i rätt tid

Vi har stor förståelse och medvetenhet kring att akut tandvärk kan vara mycket smärtsam. Precis som en tandskada kan till exempel en tandinflammation utvecklas till att bli mycket svårbehandlad om du inte får hjälp tidigt. Det kan vara svårt att själv avgöra om ett smärttillstånd räknas som akut eller inte. Du ska däremot inte tveka att kontakta oss när du fått ont i tänderna.

Vi hjälper dig redan vid den första telefonkontakten med en första bedömning, och om du behöver komma in akut till oss kommer du få göra det. I annat fall bokar vi in en ordinarie tid. Självklart ska du inte behöva gå med tandvärk längre än nödvändigt. Tandvärk kan vara mycket smärtsamt och ha stor påverkan på ditt allmäntillstånd.

När du söker tandläkare akut i Halmstad

Akut tandläkare i Halmstad med referenspriser från TLV

Du som söker tandläkare akut i Halmstad kan tryggt vända dig till oss på Halmstad Tandläkarklinik. Hos oss får du ett snabbt omhändertagande och den behandling du behöver. För akut tandvård tar vi även emot patienter som inte är listade hos oss sedan tidigare.

Vi på Halmstad Tandläkarklinik anser att alla ska ha tillgång till den tandvård de behöver, även i akuta lägen. Därför har vi valt att genomgående använda oss av de referenspriser som fastställts av statliga TLV. Som patient hos oss ska du känna dig lika trygg med att du får rätt tandvård akut, som att du får den till rätt pris.

Varmt välkommen att kontakta oss för alla typer av akuta tandvårdsärenden. Du hittar vår klinik på Brogatan 23 i Halmstad. Vår bokningstelefon är 035 777 18 60.

FAQ

Vad kostar det att träffa tandläkare akut?

I Sverige råder fri prissättning på tandvård. Det innebär att varje tandläkarklinik själva väljer vilka priser de debiterar. Halmstad Tandläkarklinik har valt att gå direkt efter den referensprislista som statliga TLV slagit fast, för att du som patient ska få tillgång till mycket prisvärd tandvård. Detta gäller såväl akuta som ordinarie undersökningar och behandlingar.

Vad räknas som akut tandvård?

Akut tandvård är undersökningar och behandlingar som utförs på kort varsel, det vill säga inte under planerade tandläkarbesök. Du som drabbats av kraftig tandvärk, skador på tänderna eller utslagna tänder bör söka tandläkare akut. Behovet av akut tandvård kan uppstå plötsligt eller växa fram.

Var hittar jag akut tandvård i Halmstad?

På Brogatan 23 hittar du Halmstad Tandläkarklinik, där ett team av erfarna tandläkare står redo att hjälpa dig med akuta tandproblem.