Tand­ställning

Tandställningar/Tandreglering

Halmstad TandläkarKlinik AB utför tandreglering på kliniken i Halmstad. Vi arbetar med den helt osynliga tandställningen Invisalign samt klassiska räls-tandställningar.

Räls-tandställning

Leendet kan även ha en social betydelse och ett finare leende kan höja både välbefinnandet och självkänslan. Med hjälp av en räls-tandställning kan man uppnå det mest exakta resultatet. Denna metod är också en av den mest beprövade metoden och har bevis för ett långvarigt resultat. Räls-tandställningar är tillverkade för att sitta i under hela behandlingstiden och man behöver därför inte tänka på antal timmar per dygn som man har använt tandställningen.

Invisalign

Invisalign är en modern avtagbar tandställning som justerar tänderna mycket snabbare och billigare än andra konventionella alternativ. Tandställningen består av en plastskena som med ett milt tryck rätar ut tandbågarna. Detta har visat sig vara ett mycket säkert och effektivt sätt att justera tänderna på. Patienter som har använt Invisalign är mycket nöjda med det snabba resultatet.

Denna diskreta tandställning avtagbar vilket ger chans till lite vila och vård av tänder och ställning. Tandställningen används 20–22 timmar per dygn. Läs mer om Invisalign här.

Vill du veta mer eller boka en tid?